lördag 28 juni 2014

So if you love me, won't you let me know?Satt hela kvällen igår och fixade med denna filmen med Wincent. Det tog verkligen sin lilla tid. Blev dock världens sämsta kvalité men det får jag väl leva med. Är ändå min första film som jag redigerat i detta programmet. Så, vad tycker ni?

7 kommentarer:

 1. Jag tycker att din häst är fantastisk vacker=) Och jag kan inte mycket alls om hästar men jag tycker hans steg framförallt när han går fritt i hagen ser fantastiska ut. Mjukt och smidigt. Vackert.

  SvaraRadera
 2. Jäklar vad vacker Wincent är, jag har någon svaghet för svarta hästar speciellt de lite större raserna.

  SvaraRadera
 3. Han är verkligen så vacker!!

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Otroligt vacker häst.. :)

  SvaraRadera
 5. Jomenvisst... dom är fina djuren. Bra för måendet, oftast. Alltid utom när man är orolig för dom eller känner sig som världens sämsta matte när man har en dålig dag.

  SvaraRadera
 6. Fuck vad vacker Winc är!
  Jag älskar djur framför allt annat men är som du deprimerad. Har alltid velat lära mig att rida men i mitt 30-åriga liv har jag inte ens suttit på en häst. Däremot har jag klappat alpacka-bebisar och även lama-bebisar. I mitt andra hemland (grymt att ha två). Mina sämsta dagar tänker jag på att klappa tigrar en dag, kanske lejon, elefanter, schimpanser och de blyga svenska lodjuren. Tänk om det gick att ordna? Holy fuck säger jag bara..

  Kramar

  Sarah

  SvaraRadera