torsdag 9 januari 2014

Läsarfråga

Hej, en liten fundering/fråga bara:
De gånger du åkt till sjukhus efter en självskada, hur har du tagit dig dit då? Alltså, jag menar att om man behöver uppsöka sjukhus så är det ju jättebra att man gör det, men hur tar man sig dit? Jag skulle aldrig våga berätta för någon här hemma att jag nog skulle behöva åka in eller berätta för någon över huvud taget. Om jag nu skulle tro att jag skulle behöva det någon gång. Hur gör man då?
Kram, du är så fin och stark.Svar: Det här tycker jag faktiskt också är supersvårt! Jag har nog egentligen haft massa sår som egentligen
skulle behöva sys. Det är verkligen jätteläskigt att säga och jag har själv aldrig sagt till mina föräldrar. Jag
har så troligt svårt att prata och därför har det varit lättare att mejla min psykolog. 

Men tips är ju faktiskt att kanske smsa dina föräldrar, ge dem en lapp, mejla eller skriva till någon annan att
de kan prata med dina föräldrar. Det är svårt, men det kan ju faktiskt behövas! Och det är ju jättebra om man kommer iväg till ett sjukhus så någon kan kolla på såren. Hur svårt och jobbigt det än känns så är det de bästa! Det gäller bara att ta mod till att på något sätt få fram det, och jag vet att alla ni klarar det. 

Ni förtjänar att få hjälp, ni förtjänar att må bra, ni alla där ute förtjänar det bästa och finaste här i livet.
Glöm aldrig det

1 kommentar:

  1. jag tycker det är skitjobbigt att säga till när jag mår dåligt men när jag har behövt sy har jag ändå ropat på mamma att hon måste skjutsa mig till sjukan, är så rädd för infektioner så då är det värt det.

    SvaraRadera