söndag 26 januari 2014

Snälla sig mig vad som slog bakut

De hemska timmarna fortsätter.

Jag mår väldigt dåligt, inte bara psykiskt längre utan fysiskt också. Fryser som aldrig förr, är yr och det känns som att jag ska svimma när som helst. Legat i soffan hela dagen och vridit och vänt på mig för jag varit så yr. Pricken på allt är illamåendet, och att jag spydde nyss. Nej det är inte bra just nu. Natten innebar några till skräckupplevelser med sömnparalys. Denna gången blev jag överkörd och det kändes så himla verkligt alltså!

Men idag har jag inte bråkat med mamma och pappa, vilket är ett litet litet framsteg ju! Fast det kan ju bero på att jag knappt orkar röra mig för jag mår så dåligt men det känns ändå som en liten positiv sak!

8 kommentarer:

 1. Hej! nu har jag kört i gång dagens blogg! skulle vara jätte kul om du ville vara med, vem vet det kanske blir du som vinner o blir länkad inför alla mina läsare! ;) ny vinnare varje dag! http://annsoh.blogg.se/2014/january/dagens-blogg-avslutad-anmal-dig-igen-12.html#comment

  SvaraRadera
 2. vill bara säga att du är jättefin och stark, ge inte upp <3

  SvaraRadera
 3. krya på dig eller nåt, vet inte vad man ska säga när det gäller sånt här haha.
  styrkekramar. <3

  SvaraRadera
 4. du är superduper fin och så stark! finnas om du skulle vilja prata eller så, massor av styrkekramar♥

  SvaraRadera
 5. Åh, du är så jävla bra och stark och fast allt är så jobbigt så kan du hitta nåt bra, att du inte har bråkat med dina föräldrar. Förstår du hur bra det är?! DU är så jävla bra!
  Styrkekramar <3

  SvaraRadera
 6. Ursh krya på dig! Hoppas du har någon som kan köpa glass till dig, skulle skicka en till dig men tror den smälter påvägen tyvärr <3<3

  SvaraRadera
 7. Vad bra att du inte har bråkat med dina föräldrar i alla fall. Kram!

  SvaraRadera
 8. Usch, hoppas verkligen att du mår bättre snart! <3

  SvaraRadera