söndag 1 juni 2014

Och så blev det juni

Nu är det ju Juni? Vart tog tiden vägen tänker nog de flesta, men inte jag. För, för mig har tiden gått så långsamt, och så blir det väl när man sitter hemma hela dagarna. Men det ändras snart. För vet ni? I höst börjar jag skolan igen!! Och det har jag firat med att dricka citron te, dag ut och dag in. (när jag inte varit i stallet eller tränat då)

11 kommentarer:

 1. DET ÄR JU ALLLDELES FANTASTISKT? <3<3<3 vad för linje ska du gå? eller vet du vad du vill göra? vet du om att det finns hästgymnasium? <3<3<3

  SvaraRadera
 2. Det är ju JÄTTEBRA! <3

  SvaraRadera
 3. GUD VAD ROLIGT! :D Är det gymnasiet du ska börja då? isf, vad blir det för linje? Kan varmt rekommendera estet, är en otrolig ro för själen att skapa massor av saker och du är ju så himla duktig! :D

  SvaraRadera
 4. Kram!

  Svar: Du är så snäll.<3

  SvaraRadera
 5. Men åh, vad roligt att du ska börja skolan igen! Hoppas det går bra för dig.
  Förresten så ville jag tacka dig för att du har tipsat mig om Orphan Black haha! En av de absolut bästa serierna jag sett. Man fastnar verkligen, och Tatiana är så jäkla begåvad som kan spela så många olika karaktärer!! Jag kan liksom inte tro att det är samma skådespelerska haha!
  (På slutet av det senaste avsnittet så hoppade jag till faktiskt, jag har verkligen inte förväntat mig det hahaha)

  Massa massa massa styrkekramar då det var ganska länge sen jag skickade såna till dig ;)
  Kram <3

  SvaraRadera
 6. Hej just nu har jag frågestund på min blogg och jag kommer svara på 5 frågor. Jag hade blivit jätte, jätte glad om du ställde en fråga :) Kram.

  SvaraRadera
 7. Åh, hoppas det kommer gå bra! Wi! Jag börjar också skolan till hösten, så spänd!

  SvaraRadera
 8. Åh vad kul!! Och crazy vilken mysig bild!

  SvaraRadera